דחוף! ילדה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/11/2012 | 23:05 | מאת: מורן

שלום, ביתי בת השנתיים אמורה לעבור ביום שני הקרוב ניתוח פולילים, הקטנת שקדים וכפתורים. הילדה לא במיטבה, היה חום וחלף, עכשיו שלשול מיימי, בטן נפוחה ומצב רוח ירוד. אני יכולה להגיד שבשבועיים האחרונים הילדה חלשה יותר, עייפה יותר, לא במצבה הרגיל.רופא הילדים אמר שזה וירוס. האם כדאי לדחות את הניתוח? אני פוחדת שמצבה הבריאותי הירוד גם ככה יקשה על הגוף להתמודד עם הניתוח וההחלמה. אשמח לדעתך.

שלום מורן רצוי להתייעץ עם המרדים ורופא הילדים. לפי תיאורך נראה שמוטב לדחות את הניתוח. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים