רעש מהגרון אצל תינוקת בת 5 שבועות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/11/2012 | 04:11 | מאת: שרון

שלום, הבת שלי בת 5 שבועות. מאז שנולדה היא עודה רעשים גרוניים כאלה (שמפריעים לי לישון...!). בלילה היא עושה את זה מתוך שינה וניא לא מתעוררת מזה וביום היא עושה את זה מדי פעם גם במצב של ערות. חברה ששמעה את הרעש אמרה שזה נשמע כמו ריפלוקס והרופא אתמול אמר שזה יכןל להיות צינון או אף סתום שיכול לגרום ליובש בגרון והמליץ לתת טיפות של מי מלח באף. היא לא נראית לי מצוננת בכלל וזה נראה לי לא קשורבכלל. איך מאבחנים ריפלוקס? האם לפעול על פי האבחנה של הרופא? תודה שרון

שלום שרון יכולות להיות מספר סיבות לתלונות. רצוי להבדק ע"י רופא אאג ילדים כולל בדיקת סיבאופטית של מיתרי הקול. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים