שיעול עם ליחה במיוחד בלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/11/2012 | 12:10 | מאת: נורית

שלום רב, ילדי בן שנתיים, הוא אלגרני במיוחד בעונות מעבר, כבר שבועיים הוא סובל משיעול עם ליחה במיוחד בשעות הלילה, הייתי אצל הרופאה, היא אמרה לי לתת לו אריוס ואם הוא מצפצף לעשות לו אנהלציות. בנתיים עשיתי לו עם מכשיר אנהלציה מי מלח וזה מקל זמנית, האם יש דרך נוספת לייבוש ליחה?

שלום רב אריוס זאת תרופה אנטיאלרגית . היא לא ממש עוזרת שליעול ולליחה. אינהלציות יכולות להקל. קיימים תרופות אחרות לכיוח חלקם טבעיות התופעה חולפת בכל מקרה בד"כ לבד תוך 2-3 שבועות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

28/11/2012 | 20:46 | מאת: איילה

תני לו תה ג'ינג'ר עם דבש או לחלופין יש סירופ לילדים (טבעי) שנקרא סמבוקיד שמצוין נגד שיעול כמו שאת מתארת. בהצלחה.

29/11/2012 | 08:47 | מאת: נורית

תודה רבה לך איילה, השאלה שלי אם הסמבוקיד מתאים לגיל שנתיים? הרוקח אמר לי שהוא מתאים מגיל שלוש למרות שהוא טבעי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים