פקקים באוזן (15)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/11/2012 | 11:46 | מאת: אריאל

היום הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא בעקבות שמיעה לקויה באוזן שמאל ..הרופא אמר לי שיש לי פקקים באוזן ועשה לי טיפול ..היה לי כל כך כואב שירדו לי דמעות שם ..הרגשתי שהוא דוקר לי שם את האוזן ..בהתחלה הוא שם כמה טיפות שקפצו לי באוזן , אחרי זה שאב והוציא תלכלוכים אבל זה היה כל כך כואב , רק התפללתי שזה ייגמר .. השאלה היא , זה אמור להיות כל כך כואב ? כי קראתי על אנשים שעשו את זה וזה בכלל לא כאב להם ..הרופא אמר לי שבגלל שיש לי פתח צר באוזן אז זה יותר כואב .. אבל עדיין , זה אחד הדברים הכואבים שעברתי בחיים אני לא צוחק .. תודה !

שלום אריאל כבר עניתי לך בעבר על השאלה. אין לי ספק שהרופא שבדק אותך לא התכוון להכאיב לכך. לעיתים כאשר הפקק מאד יבש הניקוי כואב. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים