פקקים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/11/2012 | 22:38 | מאת: אריאל

קודם כל אני בן 16 מבאר שבע . היום הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא בעקבות שמיעה לקויה באוזן שמאל ..הרופא אמר לי שיש לי פקקים באוזן ועשה לי טיפול ..היה לי כל כך כואב שירדו לי דמעות שם ..הרגשתי שהוא דוקר לי שם את האוזן ..בהתחלה הוא שם כמה טיפות שקפצו לי באוזן , אחרי זה שאב והוציא תלכלוכים אבל זה היה כל כך כואב , רק התפללתי שזה ייגמר .. השאלה היא , זה אמור להיות כל כך כואב ? כי קראתי על אנשים שעשו את זה וזה בכלל לא כאב להם ..הרופא אמר לי שבגלל שיש לי פתח צר באוזן אז זה יותר כואב .. אבל עדיין , זה אחד הדברים הכואבים שעברתי בחיים אני לא צוחק ..

שלום אריאל אין לי ספק שהרופא לא הכאיב לך בכוונה. לעיתים הניקוי קל יחסית במיוחד כאשר הפקק רך. במידה והוא קשה הניקוי מלווה לעיתים קרובות באי נוחות כאב ואף דמם. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים