שקד שלישי מוגדל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/10/2012 | 09:59 | מאת: נירית יוסף

יש לי שתי בנות עם שקד שלישי ושמעתי על כדור להמסתו שיצא לשוק בעוד כמה חודשים

שלום נירית ראשית שקד שלישי יש לכולם כולל מבוגרים ולא בהכרח שיש צורך בטיפול כלשהו. שנית הכדור המדובר קיים כבר שנים ונמצא בשימוש בעיקר בחולים אסמטיים. הוא אינו ממיס דבר יש מקרים שמקטין את הנלזת ומשפר נשימה אפית. ניתן לנסות אותו כבר אתה אך אין כל ודאות שיתן תועלת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים