אלרגיה לקרדית האבק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/10/2012 | 11:46 | מאת: סיגל

ביתי בת 14, כבר שנים רות מטופלת לסירוגין באלרגיה (תרסיסים וסירופ). נושמת באופן קבוע מהפה, ובלילה גם "מחרחרת". האם הנשימה הכבדה נובעת מהנזלת האלרגית או שייתכנו בעיות נוספות/סיבוכים של האלרגיה? יש לציין שמעולם לא נבדקה לעומק ע"י מומחה אף אוזן גרון.

שלום סיגל רצוי מאד להבדק אצל רופא אאג. החסימה יכולה לנבוע מנזלת אלרגית וקונכיות מוגדשות או משקד שלישי מוגדל או בשילוב של הדברים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים