נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/10/2012 | 22:28 | מאת: יפה

שלום, נכדתי בת 3 נבדקה ונמצא כי יש לה נוזלים באוזניים. נשלחה הביתה ללא טיפול בהנחה שזה יספג. יש טיפול למצב הזה? עוד מעט חורף ולא ברור כמה "תורמים" נוזלים באוזניים להתמודדות עם הדבקויות בדרכי הנשימה ובאוזניים. בבקשה ייעוץ. תודה.

שלום יפה אכן הזמן הוא התרופה הטובה ביותר לנוזלים באוזניים. חלק לא מבוטל מהמקרים משתפר לבד. לטיפול תרופתי אין ערך בטח לא ערך ארוך טווח לכן אינו מומלץ. חשוב לבצע מעקב שמיעתי סדיר. מצב האוזניים נגרם ממחלות וירליות של דרכח הנשימה ולא ההיפך. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

27/10/2012 | 00:57 | מאת: יפה

תודה על תשובתך .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים