בלוטות בקרקפת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/10/2012 | 14:23 | מאת: תמר

שלום, אני אמא לילד בן שנה ותשע חודשים, באחד הערבים כשחפפתי לו את הראש גיליתי שיש לו בקרקפת מעל העורף בשני הצדדים בלוטות מוזרות לקחתי אותו לרופא והוא אמר לי שיש לו גרון אדום שקדים נפוחים וזה גם קשור לשקדים, זה נראה לי תשובה קצת מוזרה כי זה בכלל בחלק האחורי של הראש...רציתי לדעת האם זה הגיוני מה שהוא אמר? ואם לא למי אני צריכה ללכת כדי לבדוק את זה? תודה רבה מראש תמר

שלום תמר בלטות למפה שכיחות מאד בילדים , גם באזור הקרקפת והצוואר האחורי. לרוב הם תגובות לתהליכים דלקתיים שונים בעיקר בעור. בד"כ אין צורך בטיפול כלשהו והם אינם מהוות בעיה. חשוב מעקב של רופא הילדים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים