תינוק מצונן בן שבועיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/10/2012 | 11:54 | מאת: שירלי

שלום. ילדנו בן שבועיים הצטנן, אתמול היתה נזלת צהובה, שמנו פעמיים מי מלח. מאז כבר לא רואים את הנזלת אבל שומעים את החרחור ונוסף שיעול. מה ניתן לעשות? בינתיים הפסקתי עם מי המלח כי חששתי שייבש לו אותה בתוך הגוף וגם הפעלנו מכשיר אדים קרים. תודה

שלום שירלי עשיתם את כל הדברים הנכונים. ניתן להמשיך במי מלח עוד מספר ימים . מכשיר אדים יכול לעזור. לרוב זאת תופעה זמנית שתשתפר. במידה והטיפול שאתם נותנים אינו מטיב עם התינוק רצוי לגשת לבדיקת רופא ילדים או רופא אאג. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים