נזלת תמידית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/10/2012 | 13:54 | מאת: נירית

לבתי בת השנתיים נזלת שקופה כל הזמן , לעיתים יש הפוגות של שבוע ואז ושוב חוזר . האם לגשת לאף אוזן גרון או שמא לרופא שמטפל באלרגיות ? תודה

שלום נירית הסיבות השכיחות לנזלת ממושכת בגיל זה הם שקד שלישי פעיל או נזלת אלרגית. בדיקות אלרגיה מתחילות להיות יעילות החל מגיל שנתיים. סביר יותר שהבעייה נובעת משקד שלישי פעיל. תתחיל קודם בבדיקת רופא אאג הוא כבר יכוון אותך הלאה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

25/10/2012 | 11:15 | מאת: תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים