סדר בבאלגן...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/10/2012 | 13:44 | מאת: אורית

ד"ר שלום, הבן שלי בן 3 ו5 חודשים הוא נוחר, צרוד ולכן הדיבור מעט לא מובן. רופא אף אוזן גרון המליץ כריתת שקד שלישי (גדול מאוד-הרופא רשם) והקטנת שקדים (שקדים עצומים - הרופא רשם) מרוב בילבול ודאגה לא שאלתי מה זה אומר חלקית?? למה לא הכל?! תודה מראש אורית..:)

שלום אורית להפרעות נשימה בשינה ניתן לבצע ניתוח כריתה מלאה של השקדים או כריתה חלקית. היתרונות של כריתה חלקית הם כאב מופחת וסיכון נמוך יותר לדמם. החסרונות הם צמיחה מחודשת של השקדים (באחוז קטן). בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים