אף סתום בשכיבה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/10/2012 | 17:30 | מאת: ניב

שלום, אני בן 17 ויש לי בעיה שאני סובל אותה כבר יותר משנה. כאשר אני הולך לישון, אז כשאני שוכב, אז אאף שלי פשוט נסתם. לפעמים זה נחיר אחד ולפעמים זה שניהם. וגם אם אני מקנח, זה לא נפתח עד שאני קם. לפעמים גם בזמן מקלחת חמה האף שלי נסתם, ושאני יוצא זה משתחרר. אז .. מזה יכול להיות ? האם זה מחייב טיפול ? כי לי זה לא ממש מפריע, אבל האם זה יכול להיות מסוכן ?

שלום ניב נשמע כמו גודש של הקונכיות של האף אך לצור אבחון מדויק יותר עליך להבדק אצל רופא אאג. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים