נזלת ושמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/10/2012 | 15:17 | מאת: רינה

שלום וברכה, יש לי שני ילדים בן 3 ובת 5- לשניהם יש בשנתיים האחרונות נזלת רוב הזמן גם בקיץ (לא כל הזמן באותה הרמה) לדעתי זה משפיע להם על השמיעה- לביתי באופן חמור יותר. מה עלי לעשות? למי ממומלץ ללכת באיזור הדרום? לפני כשנה הייתי עם ביתי ברופא אאג דרך הכללית (ואין מצב שאני חוזרת אליו)- ניראה לו שאולי מדובר בפולילפים מוגדלים... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה.

שלום רינה רצוי שתפנו שוב לרופא אאג לבדיקה. כמו כןרצוי מאד לעשות בדיקת שמיעה וברור אלרגי אצל רופא אלרגיה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים