כריתת שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/10/2012 | 19:06 | מאת: שירלי

ביתי בת ה-8 צריכה לעבור ניתוח להסרת שקד עקב חיידקת סטרפטוקוקוס. אני מתלבטת בשתי שאלות: 1. האם ניתן להתגבר על הבעיה באמצעות טיפול הומאופתי? 2. במידה וכן נחליט על ניתוח אני מתלבטת מי מבין 3 הרופאים הוא המומלץ לבצע לבצע את הניתוח להסרת השקד: דר" יורם שטרן, דר" גדי בכר או פרופ' מיכאל ויימן..אני מבוטחת באמצעות ביטוח בריאות הפניקיס ויכולה לבחור את הרופא המנתח. אודה לתשובתך בנדון, בברכה, שירלי

שלום שירלי 1. דלקות גרון חוזרות מטופלת לרוב ע"י טיפול אנטיביוטי. כשאר כמות הדלקות עולה על 6-7 בשנה נשקל טיפול ניתוחי. זה ניתוחי שחייבים לעשות הוא נועד יותר לשפר את איכות החיים. אין לי ידע על טיפול הומיאופטי 2. אין זה תפקיד הפורום להמליץ על מטפל ספציפי.ל הרופאים שציינת טוב מאד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים