שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/10/2012 | 12:34 | מאת: דניאל

דני הילד שלי עשה צילום שקדים וראו שהשקדים מוגדלים במיוחד השקד שלישיואז הוא היה אצל ד"ר פליימן גנאדי בנהריה והוא אמר שלא צריך לעשות והוא אמר שאים הילד נוחר אז לבוא אליו והוא נוחר ומצנון כמעט כל עונות השנה אז מה צריך לעשות אים אני יצליח אני ישלח את הצילום ותייעץ מה לעשות

09/10/2012 | 12:38 | מאת: דניאל

זה שוב אני והוא גם לפעמים לא שומע טוב ולפעמים לא מבינים את מה שהוא אומר

שלום דניאל רצוי לעשות בדיקת שמיעה ולפנות עם התוצאות לרופא אאג לקביעת תוכנית טיפולית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים