בעיית שמיעה ילדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/10/2012 | 08:12 | מאת: ערן

ד"ר גורדין הנכבד, יש לי ילד בכן 7 שלאחרונה התגלתה אצלו בעיה בשמיעה באוזן שמאל בלבד עשינו בדיקת שמיעה ונאמר לנו שהוא שומע רק 15% באוזן הזאת ו 100% באוזן ימין. הומלץ לנו מכיר FM ע"י שטיינר. האם ניתן לעשות משהו בנושא? הסיבה אינה ידועה. איך ניתן לקבוע תור איתך באזור הצפון? בתודה מראש, ערן

שלום ערן אני צריך לראות את בדיקות השמיעה בכדי להבין טוב יותר. מכשיר שמיעה אולי יכול לעזור בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים