דימום מהאוזן לתינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/10/2012 | 21:31 | מאת: מיטל

הי, לביתי הבוקר היה דמום מהאוזן לאחר שהחלה לקחת ביומיים האחרונים טיפות אזורן לטיפול בדלקת (ביטוי בכאב ובחוסר שקט אך ללא חום). הרופאה לא מצאה ממצאים לפציעה או קריעה של עור התוף. אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות לדימום,כיצד יש לטפל והאם מומלץ לפנות לרופא מומחה? כמו כן האם יש קשר לכך שהיא בחוג שחיית תינוקות או לכך שהיא אוכלת מהבקבוק בשכיבה. תודה

שלום מיטל לרוב הדמם נובע משפשוף ופציעה עצמית או בעת בדיקה אצל רופא. יכול להיות גקשר לחשיפה למים ולכן רצוי להמנע מהרטבתת האוזן מספר ימים. במידה והתלונות נמשכות (נדיר ביותר שהדמם ימשיך) רצוי לפנות לרופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

04/10/2012 | 23:24 | מאת: מיטל

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים