ניתוח כפתורים או איירפופר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/10/2012 | 21:08 | מאת: יפעת

ילדי בין ה-5, הומלץ לגשת לניתוח כפתורים, עקב ירידה בשמיעה 50, 40 שמעתי על מכשיר earpopper האם מומלץ להשתמש בו, האם הוא תחליף לניתוח, מה הסיכונים שיש במכשיר

שלום יפעת את מתארת ליקוי שמיעה משמעותי למדי. המכשיר יכולה לעזור אך לא בכל המקרים. אין בו סיכון ממשי אך בתחילת השימוש הוא גורם לאי נוחות ולחץ באוזניים. במידה וליקוי השמיעה קיים כבר תקופה ממושכת (חצי שנה ויותר) ניתוח יהיה אופציה טובה יותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים