האם התופעה הזאת ניקראת אינפוף?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/10/2012 | 14:37 | מאת: גלי

ד"ר גורדון שלום , לצורך העניין אני בת 25 יש לי כל החיים הצטברות של ליחה בתדירות דיי גבוהה הזנחתי את זה................. ויש תחושה תמידית כל כמה שבועות שיש גם לאח שלי , תחושה באף שמחייבת אותי לנשוף החוצה מהאף, בלתי רצוני. זה באמת מפריע לי ועכשיו שהתחלתי להתעסק בפיתוח קול ושירה הגעתי למסקנה שאני חיבת להפסיק להזניח, איך קוראים למקרה הזה? ואיזה טיפול מומלץ? ולגבי הליחה הפסקתי לפני שבוע לאכול מוצרי חלב לגבי ליחה אני נוטה להאמין רק בדברים טבעיים ולא "ראולין" וכאלה. מה אתה ממליץ לעשות בנוגע לכל מה שציינתי? כל טוב וחג סוכות שמח

שלום רצוי שתפני לבדיקת רופא אאג ובדיקת רופא אלרגיה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים