אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/10/2012 | 21:38 | מאת: מיכל

שלום, ביתי בת שנתיים ו- 10 חודשים. לפני 5 ימים ביצענו משטח גרון מהיר ורגיל. האחות אמרה שלפי המהיר יש לה חיידק והרופא נתן אנטיביוטיקה "מוקסיפין פורטה" מ"ל אחד לכל משקל גוף. אתמול בבוקר כשהייתי שוב אצל הרופא לביקורת נאמר לי שהגרון אדום. כעת אני רואה שהתוצאות של המשטח הרגיל הם שאין לה כל חיידק!!! כלומר היא לוקחת אנטיביוטיקה לחינם כבר 5 ימים. מה לעשות??? בנוסף, התלוננה מאוד על כאבים באוזן ימין. בפעמיים שהיינו אצל הרופא נאמר לי שלא ניתן לראות דבר היות והאוזן מלאה בשעווה. אני שמה לה "clean ear" בהמלצת הרופא. היא הפסזיקה להתלונן על כאבים באוזן לאחר כ- 24 שעות. איך אדע עוד כמה זמן לשים לה את זה? תודה רבה

שלום מיכל רצוי להשלים את הקורס האנטיביוטי ל 7 ימי טיפול. לגבי האוזן תפני לרופא אאג שינקה את השעווה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים