גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/09/2012 | 13:02 | מאת: דנה

שלום דוקטור ביתי עברה בדיקה בגרון בעקבות תחושה מציקה מעין גוש בשר ברון כך היא מתארת לאחר בדיקה נרשם באזור פרוצס ווקלי מימין התחלה של קונטקט גרנולומה מה משמעות הדבר יש לציין שגם לפני שנה היו תוצאות הבדיקה זהות לבדיקה של עכשיו אודה לך תשובה.

שלום דנה. זהו נגע על מיתרי הקול שנובע לרוב מחזרת חומצה לאזור הלע ושיעול חוזר. הטיפול בו הוא ע"י תרופות להורדת החומציות של הקיבה וטיפול בדיבור. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים