דלקות אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/09/2012 | 16:38 | מאת: חנה.כ

שלום, הנכד שלי בן שנתיים וחודשיים סבל מאד מדלקות אוזניים כל החורף. הוא היה בטיפול של רופא א.א.ג שהפנה לבדיקות ומצא שלפעוט יש שקד שלישי וזה המקור לבעיות. הילד טופל תרופתית ובאמת מזה זמן רב לא סבל. אתמול שוב קיבל חום גבוה ואמר שכואב לו. שאלתי:(שאלה של סבתא) הוא עשה מקלחת ויצא מהבית. מזג האוויר היה לגמרי סתווי. האם לדעתך זה יכול להוות גורם לחום גבוה 9.2 וכאבי אוזניים?

שלום חנה ממש לא. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים