לחצים באף וסחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/09/2012 | 19:38 | מאת: itay

היי, בתחילת הקיץ התחלתי לחוש פתאום לחצים באיזור האף שבו מונחים משקפיים. אני בלי משקפיים, האף שלי לא סתום ואין נפיחות, כאב, גודש והלכתי לבדוק אולי אם זה סינוזיתיס (ככה אני חושב שקוראים לזה) ואמרו לי שאין לי ולא יודעים מה זה. בנוסף, לפעמים מתלווה מן תוחשת חוסר יציבות, מן סחרחורת. זה עבר לי וחזר עכשיו שוב. מה אפשר לעשות ומה זה? אני לא סובל מסחרחורות או מלחצים באף בדרך כלל וגם בעבר לא ואני סך הכל בן 18. תודה.

שלום איתי התלונות לא ברורות יש מקום לפנות לרופא ילדים או אאג לבדיקה בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים