נוזלים באוזניים וטיסה-תינוק בן שנה ו9

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/09/2012 | 19:50 | מאת: דנה

שלום, לבן שלי בן שנה ו9 אובחנו נוזלים באוזניים והומלץ על ניתוח כפתורים, כיוון שהאיבחון התבצע ממש בימים האחרונים אנחנו רוצים לשמוע עוד חוות דעת וללמוד יותר על הניתוח. הבעיה כרגע היא שאנחנו מתכננים לטוס לתאילנד בעוד כשבועיים, האם מותר לטוס עם נוזלים באוזניים? האם יכול להיגרם איזשהו נזק? או כאבים? האם מומלץ לוותר על הנסיעה? ואולי יש איזשהו פיתרון זמני להוצאת הנוזלים עד לאחרי החזרה. תודה רבה!

שלום דנה בד"כ הילדים לא מתלוננים על נוזלים כלל גם לא בטיסה. לעיתים יש להיות לחץ וכאב בעת נחיתה לא הייתי מציע לכם לבטלך טיסה עקב כך. הסבירות להווצרות נזק בעקבות טיסה נמוך למדי. רצוי להצטייד במשככי כאבים בכל זאת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים