הצטברות לכלוך באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/09/2012 | 20:28 | מאת: מיכל

לתינוק שלי בן החודשיים יש הצטברות של לכלוך באוזניים. ככל הנראה שאריות מפליטות. (צבע צהבהב עם ריח של חלב). נקיתי בעדינות את האוזן החיצונית ע"י צמר גפן עם שמן תינוקות אך יש עדיין לכלוך בתחילת התעלה החיצונית. האם אני יכולה בעדינות להמשיך לנקות. האם יש דרך יותר בטוחה? או שלא אוכל להמנע מביקור אצל רופא. תודה.

שלום מיכל למי זה מפריע ? את יכולה לנקות את הכניסה לתעלת השמע בעדינות. חשוב לא לדחוף צימרונים פנימה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים