ענבל עקום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/09/2012 | 17:15 | מאת: מיה

שלום, בני בן ה5 עבר פעמיים ניתוח כפתורים. אני זוכרת שלפניי הניתוח האחרון הייתי בודקת לו את הגרון והענבל היה רגיל. כשהיינו אצל רופאת משפחה היא אמרה שהענבל מעוות, עקום לצד שמאל כאילו דבוק לשקד. המעניין שרופא אף אוזן גרון לעולם לא אמר משהו על זה. גם כשאני מסתכלת הוא עקום. לדעתי זה כתוצאה מצינור ההנשמה בניתוח שלפניי שנה. האם ידוע על מצב כזה? מה ניתן לעשות? נ.ב הוא מירר לפעמים גם אם האף לא סתום.

שלום מיה האם הילד עבר גם ניתוח שקד שלישי או שקדים. מניתוח כפתורים עצמו לא אמור להיות עוות כלשהו. בכל מקרה רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג אולי זה לא ממש עוות אמיתי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים