אני בת 24 ואובחנתי אצל רופא אאג בחורים בשקדים..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/09/2012 | 18:56 | מאת: עמית

אני סובלת כבר 4 חודשים מגושי לחה שיוצאים מהגרון. כמו כן אני מרגישה כאילו תקוע לי משהו בגרון, 2-3 פעמים יצאו לי מהגרון גרגרים ירוקים מסריחים כמו כן יש לי טעם וריח רע מהפה. הרופה אמר כי זה חורים בשקדם ואמר לי לגרגר מים עם מלח ולנקות עם המברשת שניים.. דבר שלא נראה לי הגיוני אני סובלת מהבעיה הזאת כבר כמה חודשים. איזה עוד פיתרון יש למצב. לנקות את השקדים לבדי איני יכולה בגלל רפלקס ההקאה.

אני לא יכול לענות ללא בדיקתך. אנא פני לרופא אאג ליעוץ חוזר ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים