ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/08/2012 | 23:29 | מאת: ניצה

בתי בת שנתיים ושלושה חודשיים,בצילום התגלה שקד שלשי מוגדל ושקדים צמודים,היא משתעל המון,השחנה שלה לא רצופה,היא לא אוכלת טוב, האם במצב כזה מומלץ ללכת לניתוח? 0505563756

שלום ניצה לא אוכל לתת לך תשובה ללא בדיקת הילד ושמיעת התלונות המלאות. גודל השקדים אינו סיבה לניתוח. ושיעול זאת לא בדיוק תלונה שמקורה בשקדים. להפרעת הבליעה יכולה להיות השפעה . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים