בדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/01/2008 | 22:09 | מאת: ערדית בראון

יש לי יחלדה בת 3 עשתה בדיקת שמיעה לאחר מכן אמרו לי יש ירידה בשמיעה הלכתית בשני אוזנים למה הכוונה???????? זה קשור לאוזן תחונה ,לא לעצב אשמח לדעת איזה טיפול יש??????????

24/01/2008 | 22:59 | מאת: ד"ר עדי בירון

ירידה הולכתית היא ירידת שמיעה הנובעת מבעיה בתעלת האוזן החיצונית, או בעור התוף או במנגנון האוזן התיכונה. בעיות בתעלת האוזן החיצונית הגורמות לירידת שמיעה, נדירות מאוד. סביר להניח שלילדתך נוזלים באוזניים והן הגורמים לירידת השמיעה. ירידה זו חולפת בד"כ כאשר הנוזלים נעלמים מהאוזן. ראי פירוט בתשובתי לקרן מתאריך 21.1.08

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים