לרינגוסקופיה לתינוק בן 3 חוד'

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/08/2012 | 13:34 | מאת: אפרת

שלום רב, אשמח לדעת כיצד מתבצעת הבדיקה ומהם הסיכונים בה. תודה

שלום אפרת הבדיקה מתבצעת בערנות מלאה כאשר התינוק מוחזק בישיבה ע"י אחד ההורים. חודר סיב אופטי דקיק דרך האף. יש אי נוחות מסוימת אך היא קלה וקצרה.סיכונים כמעט ולא קיימים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

14/08/2012 | 19:33 | מאת: אפרת

מדוע ממליצים לבצע את הבדיקה במקרה שיש ריפלוקס ואסטמה. ואילו סיכונים בכל זאת קיימים?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים