הפרשה חומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/08/2012 | 10:59 | מאת: לובה

שלום רב לנכדי, בן שנה, יש הפרשה חומה מוגברת מאוזניים. בתי מנקה עם קיסם צמר גפן יבש. ברצוני לדעת כמה זה טבעי הפרשה/שעווה בכמות כזאת אצל תינוק? ברצוני לציין שילד אסתמתי וגם מאוד מזיעה בידיים,רגליים וגוף (אינני יודעת אם יש קשר)

שלום לובה הפרשה זאת בהחלט יכולה להיות תקינה. מאד לא רצוי לנקות את האוזניים עם צמרונים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים