המשך לשאלה הקודמת בנוגע לשקד המוגדל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/07/2012 | 15:21 | מאת: גלית

שלום דר' גורדין, בנוסף קראתי מספר טיפולים הומופטים האם אתה ממליץ,האם הסיכויים טובים, אני מנסה כמה שפחות להגיע לניתוח עבור ביתי ולכן באינטרנט ישנם טיפולים הומופטים מומלצים,השאלה עד כמה ואם בכלל. ושאלה נוספת האם כדאי להמתין לגיל 6-8 לנסיגה אם בכלל של האנדואיד? שוב תודה גלית רודריגז אמא של מעיין

אין כל מידע מהימן לגבי היעילות של טיפול הומאופטי. הנושא לא נבדק אף פעם בכלים של רופא מערבית (מחקר מבוקר וכו). האינטרנט מלא בהצעות והבטחות של טיפולים שאין להם כל בסיס. לגבי מועד הניתוח במידה ויש הפרעה באיכות החיים כבר עתה אין מה לחכות. כוון שאין כל ודאות שהתלונות ישתפרו בגיל 6 שנים, זה יכול לקחת עד גיל 10 ואף יותר ומשתנה מילד לילד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים