בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/07/2012 | 13:25 | מאת: אלה

שלום. אני מעוניינת לדעת איפה ניתן לבצע בדיקת ברה לתינוקת בת שנה ו 9 באזור הדרום או המרכז תודה

שלום אלה בכל בתי החולים הציבוריים ניתן לבצע BERA בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

03/08/2012 | 12:47 | מאת: אלה

שלום. תודה על התגובה אך לצערי לא בכל בתי החולים הציבורים. ניסיתי לקבוע תור לביה"ח ברזילי באשקלון - לא מבצעים בדיקה, בבית החולים קפלן ברחובות לא מבצעים בדיקה כזאת לתינוקות.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים