בדיקת שמיע אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/07/2012 | 15:38 | מאת: יצחק

שלום רב, יש נכד בן שלושה חודשים שעבר היום בדיקת שמיעה בבית חולים. נאמר לנו ששמיע מלאה זה 5.5 והוא יש לו 5.4 בשתי האזניים. שלחו אותנו לרופא המשפחה אבל עד אז אני קצת בלחץ...האם אוכל לקבל איזה שהו הסבר מה זה אומר, האם זו בעיה ומה אפשר או צריך לעשות. תודה מראש - יצחק

שלום יצחק אין לי מושג מה המספרים הנ"ל אומרים לא משתמשים בהם בבדיקות שמיעה. צריך לבדוק את הילדים ולראות את בדיקת השמיעה ואז לתת מסקנות והמלצות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים