בן שנה -חשד לשמיעה מופחתת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/07/2012 | 06:59 | מאת: יהלי

יש לי הרגשה שבני בן השנה לא שובע. באופן מיטבי אשמח לקבל עצה איזה רופא בודק שמיעה בילדים קטנים והאם הבדיקה חודרנית או לא נעים ? רופא ילדים כבר אמר שיש לו הרבה שעווה באוזן - האם צריך לקחת לרופא שינקה את פנים אוזן? תודה!

שלום יהלי שמיעה נבדקת במכון שמיעה ע"י קלינאית תקשורת ולא ע"י רופא. יש סוגים שונים של בדיקות שמיעה בהתאם לגיל הילד. רצוי להתחיל בבדיקה התנהגותית. הבדיקה אינה חודרנית או כואבת. רוב מכוני השמיעה מבצעים בדיקות כאלה בילדים רצוי שתבררי מראש. שעווה יכולה להפריע לשמיעה, לרוב ההפרעה קלה מאד. לצורך ניקוי יש לפנות לרופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

02/08/2012 | 13:24 | מאת: יהלי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים