צרידות לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/07/2012 | 00:44 | מאת: רונן

ביתי צרודה מזה כחודש ימים כמעט באופן קבוע. בשעות הבוקר קולה יחסית רגיל (צרידות קלה מאוד) ובהמשך היום עד שעות הערב קולה נעשה יותר ויותר צרוד. התופעה כאמור החלה לפני חודש. נציין שלפני כן לא היו לה בעיות כלשהן ומדובר בילדה בריאה בדרך כלל. אודה לקבלת עצה כיצד לפעול בנדון. תודה מראש רונן

שלום רונן עושה רושם שההפרעה נובעת משימוש יתר בקול או שימוש לא נכון. רצוי לפנות לקלינאית תקשורת לצורך הערכה ראשונית. במידה והתמונה לא ברורה יש לפנות לרופא אאג ילדים להתרשמות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים