פינוח תוצאות צילום שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/07/2012 | 21:19 | מאת: אליס

שלום היום עשיתי לבן שלי צילום שקד שלישי ואני בלחץ כי הוא לא נושם טוב(הוא בן 6)ומדבר כול הזמן כאילו משהו תקוע לו בגרון.יש לי תור לרופא שלי רק בעוד חודש רציתי לדעת עם תוכל לקרוא את התוצאות ?כאילו את הצילום?אני אשמח לשלוח לך במייל את הצילוםץתודה מראש

לא לזה נועד הפורום. אנא תפני לרופא אאג עם הילד והצילום לתוצאות הצילום עצמו אין ממש ערך ללא בדיקת הילד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים