בן שנה וחמש עם נוזלים+ ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/07/2012 | 13:46 | מאת: מורן

בני בן שנה וחמש מגיל 0 נמצא כי יש לו בעייה בשמיעה בבדיקה בהרדמה נמצאה כי יש לו סף שמיעה 55 בשני האוזניים הוא נראה לי שומע לחו\לוטין וכך גם לכולם התחיל לדבר הולך הומלץ לי לעשות לו ניתוח כפתורים אני ממש חוששת מזה יש משהו אחר לעשות או האם זה יסתדר מעצמו האם הבדיקות האלו הם 100% או פשוט מחקר חדש שיצא ב2010

שלום מורן לא מסרת שום מידע על איזה בדיקה בוצע לילד כך שקה לדון במהמנות. תפני עם כל תוצאות הבדיקות להתייעצות אצל רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים