בדיקת ברה ללא הרדמה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/07/2012 | 12:08 | מאת: נורית

אבקש לדעת היכן ניתן לבצע בדיקת ברה ללא הרדמה לתינוקת פגית שנולדה במשקל קילו וחצי, והיום שוקלת שלוש שלוש מאות גרם, היא כיום בת חודשיים ושבוע. אשמח לדעת על מכון שעושה את ברה ללא הרדמה באזור הקריות. בתודה מראש

שלום נורית בדיקת ה BERA מבוצעת במכוני השמיעה של בתי החולים. לרוב זה כרוך בהרדמה קלה. לעיתים בגיל של בתך ניתן לעשות אותה בשינה טבעית אך לא תמיד זה מצליח. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים