ניתוח כפתורים כן/לא ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/07/2012 | 23:02 | מאת: אמא

ד"ר גורדין שלום בתי בת שנה וחודשיים. בתקופה של 7 החודשים האחרונים (מאז נכנסה לפעוטון עם 16 ילדים) חלתה 5 פעמים בדלקת אוזניים, תמיד לווה בחום גבוה ובנוזל ירוק מהאוזניים. ב-4 הפעמים הראשונות טופלה במוקסיפן אך הדלקת חזרה כעבור כמה שבועות. כרגע מטופלת באוגמנטין. אין בעיית התפתחות ואין בעיית שמיעה (למיטב ידיעתנו) שאלתנו: האם בסיטואציה כזו היית ממליץ על ניתוח כפתורים ? ואם לא, מהו הפתרון לדעתך ? תודה רבה

שלום מקרה גבולי וקרוב לודאי שהייתי ממתין עם הניתוח. קיץ זאת תקופה טובה יחסית מבחינת תדירות דלקות האוזניים. כוו שלא בדקתי את הילדה לא אוכל לתת המלצה. ניתוח נשמר למקרים בהם איכות החיים של הילד ומשפחתו בלתי נסבלת או שיש דלקות אוזניים עם סיבוכים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים