mri אוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/07/2012 | 22:06 | מאת: אמא

שלום, בני בן שנה ושלושה חודשים סובל מדלקות אוזניים חוזרות לאחר שבועיים של אישפוז כדי להתגבר על הדלקת הוחלט MRI והתשובה שהתקבלה היא: מודגמת מלאות חלקית בתאי המסטואיד, בולטת יותר מימין. המלאות איננה בוהקת בסדרת הדיפוזיה, בחלקה עוברת האדרה, יכולה להתאים לרירית מעובה עם הפרשות. מה זה אומר? יש לציין כי כבר לא רואים דלקת באוזן אבל יש לו עדיים כאבים

לא ברור לי מדוע בוצע MRI זאת לא בדיקה שנעשית לברור דלקות אוזניים חוזרות. בכל מקרה אין כל ממצא בעייתי בבדיקה (כנראה). תשאלי את מי שהפנה לבדיקה מדוע נשתה ומה משמעות התשובה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים