קול צרוד לילד בגיל 4

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/07/2012 | 12:38 | מאת: דני

שלום, בני בן ה 4 סובל מתופעה מסויימת בדיבור. הבעיה באה לידי ביטוי ב 2 אופנים: 1. הקול שלו הוא צרוד באופן קבוע.עושה רושם שהוא נורא מתאמץ בשעת הדיבור 2. לאחר בכי - הקול שלו נעלם כמעט לחלוטין למס' שעות. בנוסף (אני לא יודע אם זה קשור) הוא אסמטי (ילדים) והגייה שגויה של צ' ו ס'. תודה,

שלום נשמע כהפרעה פונקציונלית בדיבור. יש לפנות לקלינאית תקשורת להערכה וטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים