אלכוהול באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/06/2012 | 15:18 | מאת: טל

שלום, בתי בת ה12 סובלת כל קיץ מדלקת באוזן חיצונית,היום שמעתי בתוכנית בוקר כי בעזרת טיפטוף אלכוהול 70 אחוז לאוזן ,לאחר יציאה מהבריכה, תימנע דלקת זו.האם מותר לעשות זאת?והאם באמת זה עוזר?האם אטמים בהזמנה יכולים לעזור במניעת הדלקת מאחר ואנו מרבים לבלות בברחכה.

יכול לעזור. אלכוהול באוזן שורף כך שלא ממש נעים. גם אטמים יכולים לעזור בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים