דלקת באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/06/2012 | 22:07 | מאת: יעל

שלום רב,בני בן 9.5 חודשים ובמשך חמישה ימים כרגע עם חום שנע בין 39.5 ל-40.8 שלווה בפריחה, אפטות, פטריות בפה, אודם בגרון והיום הרבה נוזל שיצא רק מאוזן ימין. קיבלנו סילוקסן ומוקסיפן.יש לי 2 שאלות: האם עלי לשים טיפות רק באוזן הנגועה? שרשום לי על המוקסיפן פעמיים ביום איך הולכת החלוקה?אפשר פשוט בוקר וערב? תודה, יעל

אפשר בוקר וערב. טיפול רק לאוזן החולה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

28/06/2012 | 22:41 | מאת: יעל

ראשית, תודה על תשובתך הקודמת, כפי שציינתי בני בן 9.5 חודשים מטופל בסילוקסן 4 פעמים ביום 2 טיפות ומוקסיפן פעמיים ביום 7.5 cc כל פעם. אתמול ביום השני לטיפול באנטיביוטיקה הבחנו כי יוצא לילד צבע אדמדם מהאוזן כאילו שההפשה מכילה בתוכה דם. היינו אצל רופאת ילדים שאמרה שזה הגיוני שיהיה דם ביקשה לנקות לו את האוזן יותר עמוק ואז לשים טיפות. שאלותי הן: תמיד הבנתי שאסור לנקות לתינוקות עם מקלונים מחשש לדחוף יותר את השעווה האם אני טועה? והשאלה השניה היא האם באמת סביר הדם שיש לו?יוצאת המון שעווה מוגלתית עם טיפה דם יחד איתה, מעורבב.... אודה על תשובתך המהירה, מודאגת מאוד. התורים לרופאי אוזנייים רק עוד כמעט חודש.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים