הפרשה מוגברת מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/06/2012 | 14:42 | מאת: איריס

הנכד שלי בן שנה וכבר בגיל כמה חודשים הוא דוחף אצבעות לאוזניים ומגרד לפני כשלושה חודשים ביקרנו אצל א.א.ג כי נאמר לנו שיש לו פקקים הרופא ניקה את האוזניים ואמר שיש הפרשה מוגברת מהאוזן ואין מה לעשות בנתיים התינוק בן שנה ועד היום סובל מגירודים באוזניים אוליי גם כאבים אנחנו לא ממש יודעים הוא פוצע את האוזנים מהגרד הבלתי פוסק וזה בלתי ניסבל לראות אותו סובל בלי יכולת לעזור לווהרופא אומר שאין מה לעשות אני אשמח לקבל תשובה בהקדם אני מאוד דואגת

שלום איריס לא אוכל לתת תשובה לשאלתך ללא בדיקת הילד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים