ניתוח שקד שלישי וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2012 | 20:39 | מאת: שיר

שלום רב ,בתי עברה ממצאים של בדיקת שמיעה, נשלחה בתי לביצוע צילום. עפי ממצאי הצילום: רושם של שקד של שישי מעובה, טו נזילות פאלאטינה מעובים. בנוסף עפ בדיקת הרופא קיים גם נוזלים באוזניים. המלצת הרופא לביצוע ניצוח כפתורים פלוס שקד שלישי. ראשית 1. מה דעת כך האם ניתוח הכרחי? בנוסף כמה זמן אורך ניתוח מסוג זה ומהן ההשלכות

שלום שיר לא אוכל לתת המלצות ללא בדיקת הילדה. התיאור שמסרת בהחלט יכול להיות סיבה לניתוח. מבחינת האוזניים חיוני לבצע בדיקת שמיעה בכדי לקבל החלטה על טיפול. לא כל מצב של נוזלים דורש טיפול ניתוחי. לגיל של הילד יש חשיבות בקבלת ההחלטה וכך גם לעונת השנה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים