ניתוח כפתורים ושקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2012 | 13:32 | מאת: שלי

שלום, בננו בן ה-4 אמור לעבור ניתוח כפתורים ושקד שלישי בחודשים הקרובים ברמב"ם. עוד אין תאריך לניתוח. אנחנו טסים לחו"ל בסוף ספטמבר ולא ברור אם הוא כבר יהיה אחרי הניתוח או לפני. האם צפויה בעיה של כאבי אוזניים בטיסה? עדיף מהבחינה הזו לפני או אחרי הניתוח? תודה גדולה

שלום שלי אין בעייה לטוס אחרי ניתוח צינוריות. טיסה עם בעיית נוזלים לרוב עוברת ללא בעיה, לעיתים יכול להיות לחץ וכאב בנחיתה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים