חום באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2012 | 15:16 | מאת: ליאורה

שלום רב! בני בן 6 מתלונן מזה כחודש ימים מתחושת חום בשתי האוזניים, לציים שהוא בריא ללא חום. הוא כל הזמן מנסה לקרר אותם בעזרת מים, קרח ורוק. היינו אצל רופאת משפחה, אמרה שכנראה נעקץ. פנינו לא.א.ג. אמר שלא מכיר תופעה כזו, הפנה אותנו לבדיקת שמיעה (לדעתי הוא שומע טוב) וכן לרמאוטולוג. מה יכולות להיות הסיבות? למי אני אמורה לפנות? הילד סובל ומתלונן מאוד. לתשובתכם הדחופה אודה.

שלום ליאורה אכן תלונה לא שגרתית. ראומטולוג יכול אולי לעזור. אולי רופא עור ? בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים