מכשיר איירפופר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2012 | 09:40 | מאת: שירן

שלום, האם מכשיר האיירפופר יעיל? בני בן 3.5 שנים עם ירידה בשמיעה 30/40 וקושי בהיגוי מילים. טיפול הומופתיה לא הצליח (עדיין ממשיכים) ורוצים להימנע מניתוח. אשמח לתשובה מאמא מודאגת

שלום שירן המכשיר יעיל אך לא בכל המקרים. ילד בן 3.5 שנים גבולי בגיל מבחינת שיתוף הפעולה. אם לא תנסו לא תדעו האם יעיל. מבין כל הטיפולים המוצעים לנוזלים זהו היעיל ביותר אך יש לקחת בחשבון שמרבית המקרים של נוזלים משתפרים לבד ללא כל טיפול כך שניתן לתרום את ההצלחה לכל טיפול אפשרי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים